TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Met de introductie van de eerste volledige interactieve persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), neemt TestGroup Consulting een innovatieve rol in binnen het werkveld van psychometrische testen. Bij TestGroup Consulting is het ook mogelijk een sales assessment te doen. Hierbij wordt specifiek ingegaan op sales competenties. De sales medewerkers worden hierbij o.a. ingedeeld in verschillende types: Hunter, Farmer, Consultant of Negotiator.

Een E-assessment kan net zoals een regulier assessment zowel een selecterend als een ontwikkelend karakter hebben. Een E-assessment bestaat uit een aantal vragenlijsten gericht op de persoonlijkheid, en eventueel een aantal capaciteitentesten. Voor het aanmelden van een kandidaat voor een E-assessment van TestGroup Consulting gelden geen wachttijden. U bent flexibel in de keuze van een testlocatie. De test kan thuis of bijvoorbeeld op kantoor gemaakt worden. Door middel van het E-assessment kunt u snel en efficiënt een beslissing nemen tijdens de selectieprocedure. U selecteert de kandidaat naast het CV, op de capaciteiten, persoonlijkheid en competenties van een kandidaat.

Binnenkort lanceert TestGroup de Bridge 360. De Bridge 360 is een feedbackinstrument die gericht is op de ontwikkeling van personeel. 360 graden instrumenten betrekken meerdere bronnen, zoals leidinggevenden, collega’s, ondergeschikten en klanten bij het evalueren van werkprestaties en is daarom erg geschikt voor ontwikkeling van medewerkers.

Voor meer informatie kunt u de website http://www.testgroup.eu bezoeken